1 noiembrie 2015

Ziua Centrului- 25 octombrie 2015


      Duminică, 25 octombrie 2015, odată cu sărbătoarea Sfântului Dumitru, centrul nostru local, având acelaşi nume sfânt, a împlinit şase ani de existenţă şi activitate.

     Cu mic, cu mare, de la lupişori până la exploratori, lideri, inclusiv şi părinţi, ne-am reunit la sediul centrului, la Şcoala Gimnazială din Valea Lupului. La fel ca de fiecare dată, am format un mare cerc, simbolizând prietenia, solidaritatea şi uniunea dintre membrii centrului.Ne-am dat mainile, rugându-ne pentru ca noul an petrecut în centrul nostru să fie binecuvântat, roditor și plin de activităţi grozave.

       În aceeaţi atmosferă de prietenie şi veselie, conform "tradiţiei" centrului, a urmat concursul de ateliere la care a participat fiecare dintre cercetaşi, împreună cu unul din părinte, frate mai mare sau alt cercetaş. Astfel, echipele formate au luat parte la 7 ateliere originale, participanţii fiind nevoiţi să se coordoneze şi să lucreze ca o adevarată ''echipă''. Atelierele organizate au fost : Fussball, Labirint pe nevăzute, Puzzle cu legile cercetaşului, Paraşuta, Nodul prieteniei, Pânza de păianjen şi Slackline.

       După ateliere, sărbatoarea a continuat printre cercetaşi şi părinţi cântând "La mulţi ani" centrului şi având parte de câteva prăjituri gustoase. Ne-am dat din nou mâinile, recunoscători pentru momentele petrecute împreună şi plini de speranţa si dorinţa că centrul nostru va  avea parte de încă un an bogat în experienţe frumoase, memorabile pentru fiecare cercetaş în parte!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu