6 octombrie 2012

ZEN-Zilele Educatiei Nonformale

Ziua de 28.09.2012 a reprezentat pentru noi cercetaşii o zi pentru a ne deschide porţile către noi membri şi a împărtăşi cu ceilalţi  frumuseţile vieţii scout. Precum o carte care se dezvăluie , noi am deschis o bibliotecă “ de cărţi” pe drumul către şcoală. Unii cercetaşi , lupişori şi temerari , din central local Valea Lupului au devenit nişte “cărţi vii” , împărtăşind celorlalţi din experienţa şi bucuriile activităţilor petrecute la cercetaşi.
Fiecare trecător s-a aflat în faţa unei ”cărţi” reprezentată de o poză ce reprezintă un crâmpei din viaţa cercetăşească ( jocuri, excursii, campusuri, festivalul luminii, scout art , ordinal cadoului fermecat , Let`s do it Romania, Un million de stele , lecţii de prim ajutor, ziua voluntariatului, festivalul toamnei, etc. ), fiecare având ocazia de a pune întrebări , de a comunica cu noi şi astfel bariera necunoaşterii fiind îndepărtată.
Cum vorba fără faptă e o vorbă goală , am invitat toţi doritorii la o “degustare” de jocuri si activităţi cercetăşeşti. Entuziasmul şi bucuria împărtăşirii care ne  însoţesc au fost alături de noi şi ne vor însoţi în continuare pas cu pas în activităţile la care vă invităm.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu